Ψάχνει... θαύμα στη Μολδαβία στον επίλογο των ομίλων

Ψάχνει... θαύμα στη Μολδαβία στον επίλογο των ομίλων

Η Ομόνοια ταξίδεψε στην Μολδαβία για το ματς με την Σέριφ με στόχο να κλείσει θετικά τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πράσινοι θα κυνηγήσουν (Πέμπτη, 03/11, 19:45) την νίκη εκτός έδρας και αν η εξέλιξη του ματς... βοηθήσει τότε θα επιδιώξει να φτάσει σε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Η ήττα με 3-0 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων από τους Μολδαβούς βάζει δύσκολα στην ομάδα του Φερέρα που καλείται να ανταποκριθεί στο ματς που θα γράψει τον επίλογο της κύριας φάσης του θεσμού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE