ΠτΔ για Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μέσα σε μια οικογένεια υπάρχουν και κάποια προβλήματακια» - «Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε»

ΠτΔ για Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μέσα σε μια οικογένεια υπάρχουν και κάποια προβλήματακια» - «Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε»

Το θέμα είναι μια παράταξη που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στην πατρίδα να παραμένει ενωμένη και δυνατή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους προσερχόμενος στην εκδήλωση της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων, στη Λευκωσία, και κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Προέδρου του ΔΗΣΥ σήμερα ότι ενωμένοι «συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε» και ερωτηθείς αν ισχύει το ίδιο και για αυτόν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε «βεβαιότατα. Όταν λέμε ενωμένοι δεν εννοούμε μόνο με τον κ. Νεοφύτου, αλλά ενωμένη η ηγεσία.

Οι πολιτική καιροσκόποι, εννοώ τους προβλέποντας τις καιρικές συνθήκες, νόμιζαν ότι ακολουθούν καταιγίδες κλπ. Δεν νομίζω να είναι η πρώτη φορά που μέσα σε μια οικογένεια μπορεί να επισυμβαίνουν και κάποια προβληματάκια. Το θέμα είναι η αγάπη προς την πατρίδα, η αγάπη προς μια παράταξη που συνεισέφερε και συνεισφέρει στην πατρίδα, να παραμένει ενωμένη, δυνατή και να μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει αυτά που μέχρι σήμερα έχει προσφέρει».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE