Πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πάφο

Πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πάφο

Σοβαρά τραυματίστηκε 76χρονος σε τροχαίο, που συνέβη το απόγευμα στον δρόμο Αγίου Γεωργίου προς Πέγεια.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, γύρω στις 17:45 της Τετάρτης, αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα με κατεύθυνση από τον Άγιο Γεώργιο Πέγειας προς την Πέγεια σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να παρέσυρε πεζό ηλικίας 76 ετών. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ο 76χρονος να διασταύρωνε τον δρόμο από δεξιά προς αριστερά σύμφωνα με την πορεία του οχήματος.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενονόρο με το οποίο ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς είναι σοβαρή.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα   

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας στο sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν αναφορικά με τα έκτροπα που συνέβησαν το Πάσχα σε ολόκληρη την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE