Ερχάν Αρικλί: «Η Ρωσία δεν έχει λάβει τελική απόφαση για τις απευθείας πτήσεις»

Ερχάν Αρικλί: «Η Ρωσία δεν έχει λάβει τελική απόφαση για τις απευθείας πτήσεις»

Η Ρωσία δεν έχει λάβει τελική απόφαση για τις απευθείας πτήσεις, δήλωσε ο «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρικλί προσθέτοντας ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά βρίσκεται σε επαφή με τη Ρωσία και μια άλλη χώρα σχετικά με τις απευθείας πτήσεις.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο κ. Αρικλί σε δηλώσεις του στον τ/κ τηλεοπτικό σταθμό Γκεντς ανέφερε επίσης ότι η Ρωσία δεν έχει λάβει πλήρη απόφαση, άναψε κίτρινο φως στην αρμόδια εταιρεία, αλλά όχι πράσινο. «Ωστόσο, δεν έχουμε εμπόδια στις απευθείας πτήσεις». Δεν πρόκειται να παραιτηθεί χωρίς να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους, είπε και πρόσθεσε ότι το κεφάλαιο της υπόθεσης «Mavi Gök Havacılık», της εταιρείας που ακούστηκε ότι θα ξεκινούσε πτήσεις από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, έκλεισε προς το παρόν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.