Φαίη Σκορδά: Γέλασαν… μέχρι και οι κάμεραμαν – Ασύλληπτη γκάφα στο «Πρωινό μας»

Φαίη Σκορδά: Γέλασαν… μέχρι και οι κάμεραμαν – Ασύλληπτη γκάφα στο «Πρωινό μας»

Η Φαίη Σκορδά μας έχε συνηθίσει στις γκάφες στο Πρωινό μας, αφού είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος.

Μετά λοιπόν το σαρδάμ με το όνομα καλεσμένου της, με αυτό που συνέβη με τον Κώστα Σαφέτη στο πλατό, γέλασαν μέχρι και οι κάμεραμαν.

Ο καλλιτέχνης τραγούδησε και στη συνέχεια ανέφερε το πρόγραμμά του στην παρουσιάστρια. Κάποια στιγμή μάλιστα, της είπε: «Στις 18 Νοεμβρίου ξεκινάω στο Voice Αθηνών…».

Την στιγμή εκείνη η Φαίη τα «έχασε» γιατί νόμιζε πως θα πάει στο The Voice.

«Ποιο Voice; Αχ νόμισα στο δικό μας Voice! Απανωτά τα χτυπήματα! Επειδή έχουμε το Vocie εδώ γι’ αυτό ρωτάω… Μπερδεύτηκα…» είπε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE