Προσπάθησε να κλέψει καύσιμα από όχημα και τον... τσάκωσε πολίτης - Χειροπέδες σε 36χρονο στη Λεμεσό

Προσπάθησε να κλέψει καύσιμα από όχημα και τον... τσάκωσε πολίτης - Χειροπέδες σε 36χρονο στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε 36χρονο πέρασε η Αστυνομία, στη Λεμεσό, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να κλέψει καύσιμα από σταθμευμένο όχημα, αλλά έγινε αντιληπτός από πολίτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:00, το βράδυ της Τρίτης, ενώ πολίτης κατευθυνόταν με το όχημα του σε χώρο στάθμευσης της τουριστικής Γερμασόγειας, είδε άγνωστο πρόσωπο να προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από σταθμευμένο αυτοκίνητο, το ντεπόζιτο καυσίμων του οποίου ήταν ανοικτό και είχε τοποθετημένο ένα κομμάτι λάστιχο ποτίσματος, που κατέληγε σε μπιτόνι. Ο πολίτης ακινητοποίησε το ύποπτο πρόσωπο, ενώ στη σκηνή έφτασαν περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού και του αστυνομικού σταθμού Γερμασόγειας.

Ο 36χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις σε σχέση με την παρουσία του στο μέρος, ενώ σε έρευνα στο όχημα του εντοπίστηκε ένα φανάρι, ένα τεμάχιο λάστιχου ποτίσματος, ίδιο με αυτό που εντοπίστηκε στο ντεπόζιτο καυσίμων και μια τσάντα με εργαλεία.

Στο χώρο εντοπίστηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα οποία αξιολογούνται, ενώ ο ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και εναντίον του εξετάζεται υπόθεση κλοπής καυσίμων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE