Άλλα δείχνουν οι φωτογραφίες κι άλλα η κάμερα! Γεμάτη κυτταρίτιδα η ξανθιά παρουσιάστρια (VIDEO)

Άλλα δείχνουν οι φωτογραφίες κι άλλα η κάμερα! Γεμάτη κυτταρίτιδα η ξανθιά παρουσιάστρια (VIDEO)

Για του λόγου το αληθές, η κάμερα του Mykonos Live Tv την συνέλαβε να χαίρεται τον ήλιο και την θάλασσα στο Καλό Λιβάδι μαζί με δύο πολύ καλές της φίλες και το σκύλο της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Μύκονο και απολαμβάνει τις διακοπές της.

Η παρουσιάστρια του Alpha το πρωί κάνει τις βουτιές της στις κοσμικές παραλίες του νησιού των Ανέμων.

Η Κωνσταντίνα εμφανίστηκε με στρογγυλά in fashion γυαλιά ηλίου και καυτό πολύχρωμο ολόσωμο μαγιό και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού όπως θα δείτε κι εσείς στα αποκλειστικά πλάνα έχει ένα έμφυτο ταλέντο να επιβάλλεται με το κορμί και το ανάστημά της!

Το κορίτσι έχει καμπύλες και τις χαίρεται! Τα juicy girls συνήθως βρίσκουν τον τρόπο να κερδίζουν τις εντυπώσεις αλλά αυτό που σίγουρα η Σπυροπούλου δεν θα ήθελε να φανεί, είναι η κυτταρίτιδα της, που ξεχειλίζει από παντού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE