Είχαν βάλει στόχο γκαράζ αυτοκινήτων – Και νέα σύλληψη στην Πάφο

Είχαν βάλει στόχο γκαράζ αυτοκινήτων – Και νέα σύλληψη στην Πάφο

Σε ακόμη μια σύλληψη προχώρησε πριν απο λίγο η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με την υπόθεση διάρρρηξης και κλοπής εργαλείων συνολικής αξίας 6500€ απο μηχανουργείο στην Πάφο μεταξύ των ημερομηνιών 29 Ιουνίου και 3 Ιουλίου.

Ο συλληφθείς είναι 34χρονος απο την Βουλγαρία, μόνιμος κάτοικος Πάφου και οδηγείται αυτή τη στιγμή ενώπιον του Δικαστήριου Πάφου μετά απο τη σύλληψή του για να αποφασιστεί διάταγμα προσωποκράτησης του.

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.