Αθώος o 27χρονος Κύπριος που πήγε να ταξιδέψει αεροπορικώς με απομιμητικό uzi

Αθώος o 27χρονος Κύπριος που πήγε να ταξιδέψει αεροπορικώς με απομιμητικό uzi

Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 27χρονος Κύπριος που είχε συλληφθεί, επειδή επιχείρησε να ταξιδέψει με απομιμητικό αεροβόλο όπλο - uzi, μέσω του διεθνούς αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Στην απολογία του ανέφερε ότι επρόκειτο για αναμνηστικό δώρο που είχε αγοράσει, έναντι 49 ευρώ, μετά από ολιγοήμερο οικογενειακό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικός, εξεταζόμενος από το δικαστήριο, κατέθεσε ότι «δεν σκοτώνει κανείς με αυτό το όπλο», αναφέροντας ότι εντοπίστηκε στις χειραποσκευές τού νεαρού πριν από την επιβίβαση στο αεροσκάφος.

Τελικά, το δικαστήριο τον έκρινε αθώο για παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE