Χαμός στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα: «Κόψτε με! Βάλτε να βλέπουμε Survivor» - Δείτε βίντεο

Χαμός στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα: «Κόψτε με! Βάλτε να βλέπουμε Survivor» - Δείτε βίντεο

Με αφορμή τη συζήτηση για την υπόθεση της καταγγελίας δύο παιδιών για κακοποίηση από τον πατέρα τους με την ανοχή της μητέρας τους, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα.

Μάλιστα, τα… σκάγια πήραν και τη συνεργάτιδά του, Άρια Καλύβα.

Άγριος τσακωμός στον αέρα

«Δεν ασχολούμαστε με αυτά, ασχολούμαστε με ότι γράφεται στο Twitter, γιατί φοβόμαστε μήπως δεν πάρουμε ψήφους στις εκλογές. Γιατί δεν λέμε την αλήθεια στον κόσμο; Ή πρέπει να παίξουμε πάλι lifestyle;», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας. Μόλις πήγε να τον διακόψει η Άρια Καλύβα για να πει την άποψή της, ο παρουσιαστής φώναξε: «Κάτσε ρε Άρια»!

«Μα σε παρακαλώ τώρα, 2 λεπτά να πω κι εγώ την άποψή μου. Πάω να πω κάτι και δεν με αφήνεις», διαμαρτυρήθηκε η δημοσιογράφος.

«Μα τι σε παρακαλώ; Πάω να πω κι εγώ κάτι. Κόψτε με! Ωραία! Βάλτε να βλέπουμε Survivor! Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Σε αυτή τη χώρα! Να τα καλύπτουμε όλα!» απάντησε εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE