Νοσηλευτήρια αρνούνται να νοσηλεύσουν ηλικιωμένους - «Έρχονται αλλαγές στον τρόπο αμοιβής»

Νοσηλευτήρια αρνούνται να νοσηλεύσουν ηλικιωμένους - «Έρχονται αλλαγές στον τρόπο αμοιβής»

Για τα νοσηλευτήρια που αρνούνται να νοσηλεύσουν ηλικιωμένους μίλησε ο Ανώτερος λειτουργός του ΟΑΥ, Άγγελος Τρόπης στο Sigma στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι»

«Δυστυχώς υπάρχει η δυνατότητα επιλογής των ασθενών που νοσηλεύει κάποιο νοσηλευτήριο και όντως έχει παρατηρηθεί σε κάποιες περιπτώσεις να γίνεται επιλογή περιστατικών», είπε συγκεκριμένα.

«Για αυτό το λόγο στις αλλαγές που θα γίνουν στον τρόπο αμοιβής των νοσηλευτηρίων με το νέο έτος, ένα από τα ποιοτικά κριτήρια το οποίο θα ενταχθεί στο νέο τρόπο αποζημίωσης, θα έχει να κάνει με την αξιολόγηση του προφίλ τόσο των ασθενών που νοσηλεύονται όσο και των περιστατικών που νοσηλεύονται», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας ο κύριος Τρόπης επισήμανε ότι «θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι ασθενείς ανεξαρτήτως ηλικίας, ανεξαρτήτως κατάστασης υγείας και νοσηρότητας, ανεξαρτήτως περιστατικού να τυγχάνουν της φροντίδας που έχουν ανάγκη»

«Μέσα σε αυτό τον όγκο εργασίας να περιλαμβάνονται όλα τα περιστατικά», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE