Σοβαρό τροχαίο στη Χοιροκοιτία - Αιτία λάστιχο στη μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό τροχαίο στη Χοιροκοιτία - Αιτία λάστιχο στη μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί (16/07) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στην περιοχή Ζυγίου – Χοιροκοιτίας.

Γυναίκα οδηγός, γύρω στα 50 έχασε τον έλεγχο του οχήματος της όταν προσπάθησε να αποφύγει σκασμένο ελαστικό βυτιοφόρου οχήματος, που ήταν στην μέση του  αυτοκινητόδρομου.

Το λάστιχο «έφυγε» από προπορευόμενο βυτιοφόρο.

Το όχημα της γυναίκας οδηγού αφού πρώτα προσέκρουσε σε δέντρα, κατέληξε στο χαντάκι, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε.

Ευτυχώς η οδηγός που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της οδηγού δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.