Ομόνοια: Σήκωσε κεφάλι με Μπρούνο-Κακουλλή

Ομόνοια: Σήκωσε κεφάλι με Μπρούνο-Κακουλλή

Η Ομόνοια νίκησε 2-0 την Ανόρθωση στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και ανέβηκε στους 12 βαθμούς, στους 11 παρέμεινε η Κυρία.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός κινήθηκε σε ψηλά επίπεδα με τις δύο ομάδες να ψάχνουν με διαφορετικό τρόπο να φτάσουν στο γκολ. Η Ομόνοια με περισσότερη επιθετικότητα στο παιχνίδι της, ενώ η Ανόρθωση έδωσε χώρο στους πράσινους και επιδίωξε να κάνει τη ζημιά στην αντεπίθεση.

Τη... διαφορά έκανε ο Μπρούνο στο 43' όταν μετά από κάθετη ασίστ του Παπουλή έκανε το 1-0 για την Ομόνοια.

Δείτε όλες τις φάσεις του αγώνα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE