Διακόσιες τριάντα οκτώ καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις το τελευταίο τριήμερο στην Πάφο

Διακόσιες τριάντα οκτώ καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις το τελευταίο τριήμερο στην Πάφο

Διακόσιες τριάντα οκτώ καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις, έγιναν το τελευταίο τριήμερο στην Πάφο.

Η ΑΔΕ Πάφου διενήργησε συντονισμένη επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 238 καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου  Μιχάλη Νικολάου, το τελευταίο τριήμερο η Αστυνομία προχώρησε σε 238 καταγγελίες εκ των οποίων οι 81 αφορούσαν οδήγηση με υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, οι 35 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 2 οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και οι υπόλοιπες μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν σε κατοπινό στάδιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.