Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο με το μωρό της να κλωτσάει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο με το μωρό της να κλωτσάει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

H Ιωάννα Τούνη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και πρόσφατα βρέθηκε στην Βενετία, όπου και δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του γιου του και ακόμα δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον γάμο του.

Πριν από μερικές εβδομάδες η instagrammer είχε αναφέρει πως το μωρό της έχει ήδη ξεκινήσει να κλωτσάει μέσα από την κοιλίτσα της.


«Σας έχω πει ότι το μωράκι κλωτσάει και το νιώθω κανονικότατα; Το έχουν νιώσει και το αγόρι μου και η κολλητή μου. Καλά, όταν αρχίσει να κλωτσάει και με το ποδαράκι, θα σας το δείξω να δείτε τι περίεργα που φαίνεται», είχε σχολιάσει η Ιωάννα Τούνη στο Ιnstagram.

Αυτή τη φορά η γνωστή influencer δημοσίευσε σχετικό βίντεο: «Δεν σας έχω δείξει ακόμη τις κλωτσιές που μου δίνει ο μπέμπης όλη μέρα παρατήρησε να δεις. Δεν είναι σοκ; Όχι δεν πονάει είναι περίεργο τρυφερό συναίσθημα».

 

 

Touni

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.