Τουρκοκύπριος κολυμβητής κυμάτισε σημαία του ψευδοκράτους στην Ελλάδα - Τα συγχαρητήρια από Τατάρ

Τουρκοκύπριος κολυμβητής κυμάτισε σημαία του ψευδοκράτους στην Ελλάδα - Τα συγχαρητήρια από Τατάρ

Τουρκοκύπριος αθλητής που συμμετείχε σε μια διοργάνωση που έλαβε χώρα στην Ελλάδα κυμάτισε σημαία των κατεχομένων, γράφει το Σάββατο η «Κίπρις Ποστασί». Δεν γίνεται αναφορά στη διοργάνωση, ούτε και στον τόπο διεξαγωγής της στο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τουρκοκύπριος αθλητής Ντογουκάν Ουλάτς έλαβε μέρος σε αγώνες κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, χωρίς να αναφέρεται η χώρα εκπροσώπησης.

Ο κ. Ουλάτς, ο οποίος εμφανίζεται με στολή που φέρει πάνω την τουρκική σημαία, κολύμπησε μαζί με Ολυμπιονίκες και κατάφερε να έρθει πρώτος στην ηλικιακή κατηγορία 20-29.

Προστίθεται ότι ο Τουρκοκύπριος αθλητής, ο οποίος είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς κολύμβησης, μοιράστηκε το μετάλλιό του με φωτογραφία που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την «Κίπρις Ποστασί», στην Ελλάδα ο κ. Ουλάτς «δεν παρέλειψε να γιορτάσει την επέτειο της 29ης Οκτωβρίου (επέτειος ίδρυσης της Δημοκρατίας της Τουρκίας) κυματιζοντας την τουρκική σημαία, ενώ παράλληλα ξεδίπλωσε και τη σημαία της τδβκ» όπως αναφέρεται το ψευδοκράτος. Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα συνοδεύει το δημοσίευμα με σχετική φωτογραφία.

Συχγαρητήρια έδωσε στον αθλητή ο Ερσίν Τατάρ. 

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE