Νέα υπόθεση απάτης στη Λεμεσό: Τον έπεισαν να επενδύσει σε Τ/κ τεμάχιο - Του «έφαγαν» 275 χιλιάδες ευρώ

Νέα υπόθεση απάτης στη Λεμεσό: Τον έπεισαν να επενδύσει σε Τ/κ τεμάχιο - Του «έφαγαν» 275 χιλιάδες ευρώ

Υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και συγκεκριμένα 275 χιλιάδων ευρώ, διερευνάται εναντίον 44χρονου και 41χρονου, οι οποίοι καταζητούνται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού 60χρονος κάτοικος Λεμεσού, μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2019, τον προσέγγισε 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος και 41χρονος κτηματομεσίτης, για να επενδύσει σε Τ/κ τεμάχιο στην Πάφο.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, όταν οι δυο ύποπτοι του ανέφεραν ότι επένδυσαν και άλλα άτομα και θα μπορούσε να αποκομίσει κέρδη μέχρι και 650 χιλιάδες ευρώ, ο ίδιος τους έδωσε χρηματικό ποσό 275 χιλιάδων ευρώ.

Κατά καιρούς ο 60χρονος ζητούσε να ενημερωθεί για την πορεία της επένδυσης του, με τους υπόπτους να φέρεται να του ανέφεραν ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο επικαλούνταν διάφορα διαδικαστικά ζητήματα για την καθυστέρηση στην καταβολή του κέρδους του.

Πρόσφατα, ο παραπονούμενος συναντήθηκε με τον δεύτερο ύποπτο, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε ότι τον εξαπάτησαν και ότι όλα τα χρήματα του παραλήφθηκαν από τον 44χρονο, ο οποίος διέφυγε στο εξωτερικό.

Μετά την καταγγελία της υπόθεσης στο ΤΑΕ Λεμεσού, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον των δυο προσώπων, τα οποία καταζητούνται για υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE