Μουντιάλ: Στο Κατάρ χτίζουν τείχος για να κρύψουν την φτώχεια - Δείτε βίντεο

Μουντιάλ: Στο Κατάρ χτίζουν τείχος για να κρύψουν την φτώχεια - Δείτε βίντεο

Καθώς απομένει λιγότερος από ένας μήνας για τη σέντρα του Μουντιάλ, το Κατάρ φαίνεται ότι χτίζει... τείχος για να κρύψει τις φτωχές γειτονιές.

Υπάρχουν περιοχές στο κρατίδιο με ανθρώπους που ζουν στη φτώχεια και φαίνεται πως οι άνθρωποι της χώρας που έχει αναλάβει να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θέλουν να... εκτεθούν δείχνοντας σε όλο τον κόσμο αυτές τις εικόνες.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ένας οδηγός να ταξιδεύε στο Κατάρ με έναν μακρύ τοίχο τοποθετημένο δίπλα του.

Δείτε το βίντεο στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE