Πεδίο μάχης το Σύνταγμα- Επεισόδια με μολότοφ και χημικά (Φώτο)

Πεδίο μάχης το Σύνταγμα- Επεισόδια με μολότοφ και χημικά (Φώτο)

1.500 αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Ενταση επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά στη Βουλή, όπου βρίσκεται ισχυρή ομάδα ανδρών των ΜΑΤ.

Οι διαδηλωτές έχουν χωριστεί σε δύο κομμάτια, ένα μέρος βρίσκεται Αμαλίας με Οθωνος, ενώ ένα δεύτερο κομμάτι βρίσκεται στην Πανεπιστημίου.

Η ένταση ανάμεσα στους κουκουλοφόρους και τα ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος ξεκίνησε περίπου στις 21:00 με τους τελευταίους να εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ, ξύλα, πέτρες και καπνογόνα εναντίον των αστυνομικών.

Η ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε στις διμοιρίες των ΜΑΤ που ήταν παρατεταγμένες έξω από τη Βουλή με βόμβες μολότοφ και πέτρες.

Αμεση ήταν η αντίδραση των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με περιορισμένη  χρήση χημικών προκειμένου να απομακρύνουν τους αντιεξουσιαστές.

Οι αστυνομικές δυνάμεις για την ώρα κρατούν τη θέση τους στη βασιλίσσης Σοφίας μπροστά από τα λουλουδάδικα.

 



 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE