28η Οκτωβρίου: «Τιμή σε εκείνους που φυλάγουν Θερμοπύλες» - Το μήνυμα του πιλότου της ομάδας Ζευς - Βίντεο

28η Οκτωβρίου: «Τιμή σε εκείνους που φυλάγουν Θερμοπύλες» - Το μήνυμα του πιλότου της ομάδας Ζευς - Βίντεο

Ξεχωριστή στιγμή στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης αποτέλεσε η πτήση του F-16 της ομάδας Ζευς της Πολεμικής Αεροπορίας με τον χειριστή του αεροσκάφους Χριστόδουλο Γιακουμή να απευθύνει τον δικό του χαιρετισμό σε όλους τους Έλληνες και την Ελλάδα.

«Είμαστε και θα παραμείνουμε έτοιμοι να πράξουμε τα ίδια με την γενιά του 1940. Τιμή σε εκείνους όπου στη ζωή των όρισαν και φυλλάτουν Θερμοπύλες. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα, Χρόνια πολλά στη Θεσσαλονικη» είπε ο Έλληνας ιπτάμενος

Ο πιλότος του F-16 εκτέλεσε μια σειρά εντυπωσιακών ελιγμών που έκοψαν την ανάσα των περισσότερων από 20.000 θεατών της στρατιωτικής παρέλασης.

Στην αντιφώνησή της η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου είπε: «κύριε Επισμηναγέ γιορτάζουμε σήμερα τους ήρωες που πολέμησαν στο Αλβανικό έπος και θυσίασαν και τη ζωή τους για την ελευθερία μας και μαζί τους όλους εσάς στις Ένοπλες Δυνάμεις άοκνους φρουρούς που διασφαλίζεται την εθνική κυριαρχία. Η πατρίδας σας ευγνωμονεί. Χρόνια πολλά και καλλές προσγειώσεις.

Η ομάδα Ζευς ξεκίνησε την πορεία της τα τελευταία 12 χρόνια.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE