Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν πληρώνουν τα κορωνοπρόστιμα - Συνεχίζουν να διαφωνούν με τα διατάγματα της πανδημίας

Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν πληρώνουν τα κορωνοπρόστιμα - Συνεχίζουν να διαφωνούν με τα διατάγματα της πανδημίας

Εκατομμύρια ευρώ έφτασαν τα απλήρωτα κορωνο-πρόστιμα που εξέδωσαν οι Αρχές εναντίον επιχειρηματιών χώρων αναψυχής, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γ.Γ του Παγκύπριου Συνδέσμου ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής, Φάνος Λεβέντης, στο ThemaOnline.

«Δύο είναι οι λόγοι που οι επιχειρηματίες δεν προχωρούν στην εξόφληση των κορωνοπροστιμάτων. Ο ένας λόγος είναι ότι διαφωνούν με την καταγγελία οπότε συνειδητά δεν τα πληρώνουν και ο άλλος λόγος είναι ότι δεν έχουν τα λεφτά», είπε συγκεκριμένα.

«Ορισμένοι πιστεύουν ότι έχουν δίκαιο για το λανθασμένο της καταγγελίας κατέληξαν ή θα καταλήξουν καταλήξουν στο δικαστήριο για να παρουσιάσουν τα δικά τους τεκμήρια», συνέχισε.

«Υπήρχαν πρόστιμα που έφταναν τις 16 χιλιάδες ευρώ για ένα υποστατικό», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE