Λουκέτο σε υποστατικό για υπόθεση κυβείας - Η απόφαση του Δικαστηρίου

Λουκέτο σε υποστατικό για υπόθεση κυβείας - Η απόφαση του Δικαστηρίου

Απαγορευτικό διάταγμα λειτουργίας υποστατικού εκδόθηκε την Τετάρτη από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ύστερα από εντοπισμό προσώπων να επιδίδονται σε κυβεία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 17 Φεβρουαρίου 2022 είχε διενεργηθεί επιχείρηση του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου σε υποστατικό, όπου εντοπίστηκαν συνολικά δώδεκα πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία και να χρησιμοποιούν παιγνιομηχανήματα που προσφέρουν υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών καζίνο.

Εναντίον των δώδεκα καταχωρήθηκε ποινική υπόθεση και ταυτόχρονα εκδόθηκε διάταγμα χθες από το Επαρχιακό Δικαστήριο που απαγορεύει την λειτουργία του υποστατικού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE