Η Φαίη Σκορδά όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Εμφανίστηκε on air άβαφη και χωρίς τρέσες

Η Φαίη Σκορδά όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Εμφανίστηκε on air άβαφη και χωρίς τρέσες

Μια έκπληξη έκανε στον Νίκο Μουτσινά το μεσημέρι της Τετάρτης (26/10) η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στα backstage της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και μόλις ο παρουσιαστής την αντιλήφθηκε δεν έχασε την ευκαιρία να την κυνηγήσει προκειμένου να μπει στο πλατό.

Όλα ξεκίνησαν όταν στη «χρυσή τηλεόραση» έπαιξε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πέτρος Πυλαρινός των Alcatrash, στο «Πρωινό μας». Η Φαίη Σκορδά ζήτησε να πάει στην εκπομπή και ο Σταύρος και τότε ο Νίκος Μουτσινάς άρχισε να την κυνηγάει.

«Στο καμαρίνι ήμουν και έτρωγα κάτι πίτσες. Έβγαλα βλεφαρίδες, έβγαλα τρέσες, που με βγάζεις έτσι;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά με χιούμορ: «Θυμάστε πως ήταν στον ΑΝΤ1; Δείτε τώρα πώς είναι στον ΣΚΑΪ».

Στη συνέχεια, η ίδια ζήτησε να τραγουδήσουν μαζί στον αέρα της εκπομπής το τραγούδι «Μίλα μου» και ο παρουσιαστής δεν της χάλασε χατίρι.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Νέες αναταράξεις προκαλούνται στο κίνημα Άλμα, καθώς ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους, που υπήρξε από τα πρόσωπα του αρχικού πάνελ παρουσίασης του κινήματος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εξαπολύοντας δριμεία κριτική προς τον τέως Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη και τους συνεργάτες του.

BEST OF TOTHEMAONLINE