Πόσο άδικο: Ο 15χρονος γιος διάσημου τραγουδιστή έπεσε από γκρεμό – Δεν τα κατάφερε…

Πόσο άδικο: Ο 15χρονος γιος διάσημου τραγουδιστή έπεσε από γκρεμό – Δεν τα κατάφερε…

Ο έφηβος γιος του διάσημου μουσικού, Nick Cave πέθανε μετά από πτώση από γκρεμό στο Brighton.

Ο 15χρονος Arthur Cave μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο κοντινότερο νοσοκομείο το απόγευμα της Τρίτης. Αρχικά το σώμα του βρέθηκε από υπαλλήλους του δήμου. Αμέσως κάλεσαν βοήθεια, ωστόσο ο 15χρονος υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο Royal Sussex County στο Brighton.

Ο θάνατος δεν θεωρήθηκε καθόλου ύποπτος, καθώς ήταν φανερό πως πρόκειται για ατύχημα. Ο Nick Cave με την σύζυγό του Susie εξέδωσαν μία μικρή και σύντομη ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν:

«Ο γιος μας Arthur πέθανε το βράδυ της Τρίτης. Ήταν το όμορφο χαρούμενο και αγαπημένο μας αγόρι. Ζητούμε να σεβαστείτε την ανάγκη μας για διακριτικότητά αυτή την δύσκολη περίοδο για την οικογένειά μας», ανέφεραν σχετικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE