Σχολίασαν τα περί δυσφορίας Υπουργών Καρούσος - Πετρίδης: «Ο ΠτΔ έχει εκφράσει στήριξη στην υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΗΣΥ»

Σχολίασαν τα περί δυσφορίας Υπουργών Καρούσος - Πετρίδης: «Ο ΠτΔ έχει εκφράσει στήριξη στην υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΗΣΥ»

Οι Υπουργοί Οικονομικών και Μεταφορών σχολίασαν το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» περί δυσφορίας Υπουργών για τη στάση του Προέδρου Αναστασιάδη στις προεδρικές εκλογές, με τον πρώτο να τονίζει πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει εκφράσει στήριξη στην υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΗΣΥ και τον Γιάννη Καρούσο να λέει «δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

«Εγώ έχω δηλώσει την στήριξή μου στην υποψηφιότητα του κόμματος από το οποίο προέρχομαι, το ίδιο έχει κάνει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πετρίδης κληθείς να σχολιάσει το σχετικό δημοσίευμα του "Πολίτη", μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου και πρόσθεσε πως δεν έχει κάποιο άλλο σχόλιο επί δημοσιευμάτων.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καρούσος είπε ότι «δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και δεν έχω διαβάσει το δημοσίευμα και έτσι δεν έχω να προσθέσω κάτι».

«Νομίζω είναι ξεκάθαρο», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.