Al Jazeera: Ζήτησαν χρόνο για να απαντήσουν οι πελάτες στους στις κατηγορίες - Ξανά στο Δικαστήριο στις 30 Νοεμβρίου

Al Jazeera: Ζήτησαν χρόνο για να απαντήσουν οι πελάτες στους στις κατηγορίες - Ξανά στο Δικαστήριο στις 30 Νοεμβρίου

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου οδηγήθηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι στην ποινική υπόθεση, που αφορά τόσο στο ρεπορτάζ του δημοσιογραφικού δικτύου Al Jazeera, όσο και σε γεγονότα στο πλαίσιο των κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, βάσει του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Νικολάτου, ωστόσο πήρε αναβολή η δίκη για τις 30 Νοεμβρίου. 

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, ο πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χριστάκης Τζιοβάνη, ο δικηγόρος, Αντρέας Πιττάτζιης, και ο εκ των διευθυντικών στελεχών της εταιρείας του κ. Τζιοβάνη, Αντώνης Αντωνίου.

Και οι τέσσερις αντιμετωπίζουν πέντε κατηγορίες, που αφορούν αδικήματα συνωμοσίας για καταδολίευση της Δημοκρατίας και επηρεασμό δημόσιου λειτουργού κατά παράβαση του Νόμου, που κυρώνει τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την Ποινικοποίηση της Διαφθοράς.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης, Γιώργος Παπαϊωάννου και Κρίς Τριανταφυλλίδης ζήτησαν χρόνο για να απαντήσουν οι πελάτες στους στις κατηγορίες επικαλούμενοι ότι λείπει μαρτυρικό υλικό, ενώ την ίδια ώρα ο κ.Πιττάτζιης δήλωσε έτοιμος να απαντήσει στις κατηγορίες ακόμη και αύριο.

Για τις 30 Νοεμβρίου ορίστηκε η επόμενη δίκη με σκοπό να απαντήσουν οι κατηγορούμενοι στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE