Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο πιο βρόμικος άνθρωπος στον κόσμο – Είχε να πλυθεί 50 χρόνια

Πέθανε  σε ηλικία 94 ετών ο πιο βρόμικος άνθρωπος στον κόσμο – Είχε να πλυθεί 50 χρόνια

Ένας Ιρανός, ο οποίος έφερε τον τίτλο του “πιο βρόμικου ανθρώπου στον κόσμο” καθώς δεν είχε πλυθεί για δεκαετίες, πέθανε σε ηλικία 94 ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα ένας αξιωματούχος.

Ο Αμού Χατζί, ο οποίος είχε να πλυθεί πάνω από 50 χρόνια, πέθανε την Κυριακή στο χωριό Ντετζγκάχ, της επαρχίας Φαρς, στο νότιο Ιράν, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Irna.Σύμφωνα με έναν ντόπιο αξιωματούχο τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο, ο Χατζί, ο οποίος ήταν ανύπαντρος, απέφευγε να πλυθεί από φόβο “μην αρρωστήσει”.

Είχε γυριστεί και ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με θέμα τη ζωή του και τίτλο “Η Παράξενη Ζωή του Αμού Χατζί”, το 2013.

“Για πρώτη φορά, πριν από μερικούς μήνες, χωρικοί τον πήγαν στις τουαλέτες για να πλυθεί”, μετέδωσε το Irna.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Στο Προεδρικό ο Μακρόν για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Γάλλου Προέδρου από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας

VIDEO: Στο Προεδρικό ο Μακρόν για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Γάλλου Προέδρου από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας

Στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε ο Εμανουέλ Μακρόν, πραγματοποιώντας την πρώτη επίσημη επίσκεψη Γάλλου Προέδρου στην Κύπρο από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας το 1960.

BEST OF TOTHEMAONLINE