«Άκουσε την ποινή» του 28χρονος - Βοηθούσε μετανάστες να έρθουν παράνομα στην Κύπρο

«Άκουσε την ποινή» του 28χρονος - Βοηθούσε μετανάστες να έρθουν παράνομα στην Κύπρο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, καταδίκασε σήμερα 28χρονο, σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, υποβοήθηση παράνομης εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία, υπηκόων τρίτης χώρας και παράνομη παραμονή στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο 28χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του, ότι στις 05/05/2022, μετέφερε δύο πρόσωπα έναντι χρηματικής αμοιβής, από την επαρχία Αμμοχώστου, στο ΠΟΥΡΝΑΡΑ, ενώ είχε κατακρατήσει τις αποσκευές τους, ζητώντας και άλλα χρήματα.

* Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE