Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Υπήρξε μια διεξοδική ανταλλαγή απόψεων»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το πρωινό», έφτασε στο χωριό του Αγρινίου που μένει ο πατέρας του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου από τον Κολωνό και προσπάθησε να μιλήσει μαζί του.
Ωστόσο, ο Παναγιώτης Μίχος μόλις είδε το τηλεοπτικό συνεργείο άρχισε να φωνάζει και απείλησε τον δημοσιογράφο ότι θα αμολήσει το σκυλί: «Θα αφήσω το σκυλί, φύγε» φώναζε την ώρα που πλησίαζε ο δημοσιογράφος.
«Το αμολάω φύγε, τώρα θα δεις» συνέχισε με τον δημοσιογράφο να απομακρύνεται κακήν κακώς από το σημείο.
Οι συγχωριανοί της οικογένειας Μίχου μίλησαν στην κάμερα, λέγοντας πως «δεν είναι καλή οικογένεια» και εξέφρασαν τη θλίψη για το παιδί, ενώ κάποιοι πρόσθεσαν «να πεθάνουν οι παιδοβιαστές στη φυλακή, να μην βγαίνουν έξω».
Πηγή: newsit.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




