Ίδρυση Μεσογειακής Συμμαχίας Φοιτητών και ανάλυψη της πρώτης Προεδρίας από την ΠΟΦΕΝ.

Ίδρυση Μεσογειακής Συμμαχίας Φοιτητών και ανάλυψη της πρώτης Προεδρίας από την ΠΟΦΕΝ.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ιδρυτικό συνέδριο της Μεσογειακής Συμμαχίας Φοιτητών (MedNet) στην Μαδρίτη. Ιδρυτικά μέλη είναι οι Φοιτητικές Ενώσεις Κύπρου, Γαλλίας, Ισπανία και Μάλτας. Η ΠΟΦΕΝ αναδείχθηκε στην προεδρία για τους επόμενους 8 μήνες.

Το MedNet είναι μια συνεργασία μεταξύ των Μεσογειακών χωρών η οποία έχει σκοπό την από κοινού προάσπιση των συμφερόντων των φοιτητών στα ανώτατα κέντρα λήψεως των αποφάσεων της Ευρώπης.

Είναι μεγάλη τιμή η ανάλυψη της πρώτης Προεδρίας, στόχος μας, είναι η επάξια εκπροσώπηση όλων των φοιτητών και η εδραίωση του MedNet στα φοιτητικά δρώμενα της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE