VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο
Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.
Σε ανάρτηση στο Twitter, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών έγραψε ότι η χώρα αντιμετωπίζει μία «βαθιά οικονομική κρίση» και πρόσθεσε: «Η επιλογή που θα κάνει το κόμμα μας τώρα θα καθορίσει το κατά πόσο η επόμενη γενιά των Βρετανών πολιτών θα έχει περισσότερες ευκαιρίες από την προηγούμενη».
Για τον λόγο αυτό, συμπλήρωσε, κατέρχεται για να γίνει ο επόμενος Πρωθυπουργός και ηγέτης των Τόρις. «Θέλω να φτιάξω την οικονομία, να ενώσω το κόμμα και να φέρω αποτελέσματα για τη χώρα», συνέχισε, παραπέμποντας στα όσα υλοποίησε ως Υπουργός Οικονομικών.
Υποσχέθηκε «ακεραιότητα, επαγγελματισμό και λογοδοσία» σε κάθε επίπεδο της κυβέρνησης, προφανώς σε αντιδιαστολή με τα πεπραγμένα του πιθανού αντιπάλου του Μπόρις Τζόνσον όταν ήταν Πρωθυπουργός.
Ο κ. Σούνακ είναι ο μόνος από τους επίδοξους υποψηφίους που έχει με βεβαιότητα συγκεντρώσει τη στήριξη 100 Συντηρητικών βουλευτών, όπως απαιτείται για τη συμμετοχή στην εσωκομματική κούρσα διαδοχής.
Πηγή: KYΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις