ΠτΔ για Αρχιεπίσκοπο: «Είναι δύσκολη η κατάσταση...διατηρεί ακόμη το χιούμορ του»

ΠτΔ για Αρχιεπίσκοπο: «Είναι δύσκολη η κατάσταση...διατηρεί ακόμη το χιούμορ του»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μετέβη σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, όπου επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά την επίσκεψη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο υπό το φως «της σοβαρότητας της κατάστασης.

Οφείλω να πω ότι ο Μακαριότατος έχει απόλυτη επικοινωνία, διατηρεί ακόμη το χιούμορ του και βεβαίως η κατάσταση, όπως και οι γιατροί είπαν, είναι δύσκολη.

Εύχομαι τα καλύτερα. Είναι δυνατός, όπως διαπιστώνω, όπως ήταν και πάντοτε. Εύχομαι περαστικά».

Ερωτηθείς αν ο Αρχιεπίσκοπος του ανέφερε κάποια επιθυμία του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε «όχι. Με ρώτησε εάν υπάρχει κάποια προοπτική για το Κυπριακό και τον ενημέρωσα ότι τον Νοέμβριο θα έχω συνάντηση τόσο με τον Γάλλο Πρόεδρο όσο και με τον Γερμανό Καγκελάριο, με μια πρόταση ανάληψη πρωτοβουλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Χαμογέλασε ικανοποιημένος και είπε ‘εύχομαι’».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE