Νέος ψηφιακός βοηθός για το Facebook Messenger

Νέος ψηφιακός βοηθός για το Facebook Messenger

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ετοιμάζει το Moneypenny.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το Facebook εργάζεται πάνω σε ένα προσωπικό ψηφιακό βοηθό στην εφαρμογή Messenger, ο/η οποίος/α θα ονομάζεται «Moneypenny».

Η εν λόγω υπηρεσία, την οποία αποκαλύπτει δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Information, δεν θα θυμίζει την Siri της Apple καθώς στην… άλλη άκρη της γραμμής, οι πελάτες θα επικοινωνούν με ανθρώπους και όχι με εικονικούς βοηθούς.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η υπηρεσία θα επιτρέπει στους χρήστες να ζητούν βοήθεια σχετικά με την αναζήτηση και παραγγελία προϊόντων ή άλλων υπηρεσιών. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχουν γίνει ξεκάθαρες οι νέες λειτουργίες που θα εισάγει η υπηρεσία, ωστόσο έχει γίνει γνωστό πως ήδη πραγματοποιούνται δοκιμές της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE