Μένει κερκίδα ο Ψύχας

Μένει κερκίδα ο Ψύχας

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πέτρος Ψύχας, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς με την ΑΕΚ και πέτυχε και ένα γκολ, δεν θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό (21/10, 19:00) παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο λόγος της απουσίας του, είναι η άτυπη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, για να μην αγωνιστεί ο παίκτης στα μεταξύ τους ματς, αφού ως γνωστό, ο Ψύχας αγωνίζεται στους "μαυροπράσινους" ως δανεικός από τη Λεμεσιανή ομάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE