Δεύτερο «όχι» στον Καυκαρή – Δεν αποφυλακίζεται ο ισοβίτης

Δεύτερο «όχι» στον Καυκαρή – Δεν αποφυλακίζεται ο ισοβίτης

Δεύτερο «όχι» από τα μέλη του Συμβουλίου Αποφυλακίσεως Επ’ Άδεια άκουσε ο ισοβίτης Παναγή Καυκαρή.

Ύστερα και από την επιστολή που ο ισοβίτης είχε αποστείλει σε αρμόδιους φορείς, ζητώντας όπως το αίτημα για αποφυλάκισή του εξεταστεί από άλλη επιτροπή ή διαφορετικά να προχωρήσουν με την ευθανασία του, το θέμα της αποφυλάκισης του, τέθηκε εκ νέου ενώπιον του του Συμβουλίου Αποφυλακίσεως Επ’ Άδεια. 

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο livenews.com.cy, το εν λόγω Συμβούλιο, εξέτασε εκ νέου το αίτημα του Καυκαρή για αποφυλάκιση, απορρίπτοντας το με τρεις ψήφους κατά και δύο υπέρ. 

Ο ισοβίτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη Βρετανού δικηγόρου, σε μια προσπάθεια να ακυρώσει τις αποφάσεις του parole.

Θυμίζουμε ότι πριν μερικούς μήνες, το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε λανθασμένη τη βάση στην οποία στηρίχθηκε η απόφαση της πλειοψηφίας του Συμβουλίου Αποφυλάκισης Επ' Αδεία, να απορρίψει την αίτηση του μακροβιότερου ισοβίτη των Κεντρικών Φυλακών Παναγιώτη Καυκαρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξελίξεις με το αίτημα Π. Καυκαρή – Σε απογοήτευση ο κρατούμενος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE