Άκουσε την ποινή του ο 84χρονος συζυγοκτόνος στη Λεμεσό

Άκουσε την ποινή του ο 84χρονος συζυγοκτόνος στη Λεμεσό

Ποινή φυλάκισης επτά ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού στον 84χρονο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνο της 82χρονης Γεωργίας Χαραλάμπους.

Ο 84χρονος είχε παραδεχθεί το έγκλημα που διαπράχθηκε στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού, τον περασμένο Ιούνιο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο 84χρονος φέρεται να χτύπησε με σφυρί την 82χρονη σύζυγό του, μητέρα τριών παιδιών, επιφέροντάς της πέντε τραύματα στο μπροστά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Ακολούθως, ο 84χρονος αναχώρησε από την οικία τους και μετέβη στην Αστυνομία, όπου ενημέρωσε μέλη της δύναμης, ότι σκότωσε την 82χρονη Γεωργία Χαραλάμπους

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

BEST OF TOTHEMAONLINE