Άρπαξε 4.500 ευρώ από πρακτορείο στοιχημάτων κι έγινε καπνός - Καταζητείται από τις Αρχές

Άρπαξε 4.500 ευρώ από πρακτορείο στοιχημάτων κι έγινε καπνός - Καταζητείται από τις Αρχές

To χρηματικό ποσό των 4,5 χιλιάδων ευρώ φέρεται να απέσπασαν από πρακτορείο στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης πρακτορείου στην Πάφο κατήγγειλε την Τρίτη ότι κλάπηκε χρηματικό ποσό των 4,5 χιλιάδων ευρώ από το κατάστημα του. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται ενώ για την υπόθεση θεωρήθηκε ύποπτη 26χρονη υπάλληλος του πρακτορείου. Εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο η υπάλληλος φέρεται να αφαίρεσε τα χρήματα αυτά σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE