Άλλος αέρας μετά το δεύτερο σερί τρίποντο, αλλά θέλει ακόμα πολλή δουλειά!

Άλλος αέρας μετά το δεύτερο σερί τρίποντο, αλλά θέλει ακόμα πολλή δουλειά!

Μπορεί να ζορίστηκε στο Β΄ ημίχρονο από την Καρμιώτισσα η ΑΕΛ, αλλά και να... καρδιοχτύπησε στο φινάλε, όμως πήρε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί και ατενίζει τη συνέχεια με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία.

Πέρα από το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, με το οποίο η ομάδα έκανε άλμα στην 8η θέση και ανέβασε την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία της, κέρδισε ξανά ηρεμία και χρόνο, μέχρι να μπορέσει ο Γιανέφσκι να διορθώσει όσο γίνεται, τις "ανορθογραφίες" του καλοκαιριού σε όλα τα επίπεδα, τις οποίες οι "κίτρινοι" πλήρωσαν ακριβά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE