Ερσίν Τατάρ: «Έχει αναβαθμιστεί το ψευδοκράτος»

Ερσίν Τατάρ: «Έχει αναβαθμιστεί το ψευδοκράτος»

Ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ είπε ότι «η τδβκ είναι ένα πολύ σημαντικό τουρκικό κράτος στην Ανατολική Μεσόγειο», σύμφωνα με την εφημερίδα «Γκιουνές».

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο κ. Τατάρ είπε ότι «πολλά παιχνίδια παίχτηκαν για να χωρίσουν τους λαούς της Τουρκίας και της τδβκ», όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος, αλλά είπε ότι αυτά τα εμπόδια εξαλείφθηκαν ένα προς ένα και κανείς δεν μπορεί να διαλύσει αυτούς τους δεσμούς.

Μιλώντας σε εκδήλωση εποίκων με καταγωγή από την περιοχή Αντιγιαμάν της Τουρκίας, ο Τατάρ ισχυρίστηκε ότι «η τβδκ έχει φτάσει σε ένα πολύ πιο σημαντικό σημείο στην Ανατολική Μεσόγειο και το καθεστώς της έχει αναβαθμιστεί», προσθέτοντας ότι «η ύπαρξή μας, η χώρα μας και η δημοκρατία μας συζητιούνται στις τέσσερις γωνιές του κόσμου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE