Ο Μεντβέντεφ προειδοποιεί το Ισραήλ να μην προμηθεύσει όπλα στην Ουκρανία

Ο Μεντβέντεφ προειδοποιεί το Ισραήλ να μην προμηθεύσει όπλα στην Ουκρανία

Ο πρώην ηγέτης της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποίησε το Ισραήλ να μην προμηθεύσει όπλα στην Ουκρανία, λέγοντας ότι οποιαδήποτε κίνηση για την ενίσχυση των δυνάμεων του Κιέβου θα έβλαπτε σοβαρά τους διμερείς δεσμούς.

"Το Ισραήλ φαίνεται να ετοιμάζεται να προμηθεύσει όπλα στο καθεστώς του Κιέβου. Μια πολύ απερίσκεπτη κίνηση. Θα κατέστρεφε όλες τις διμερείς σχέσεις μεταξύ των χωρών μας", ανέφερε ο πρώην Πρόεδρος και Πρωθυπουργός σε δήλωση στο Telegram.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE