Ο Μεντβέντεφ προειδοποιεί το Ισραήλ να μην προμηθεύσει όπλα στην Ουκρανία

Ο Μεντβέντεφ προειδοποιεί το Ισραήλ να μην προμηθεύσει όπλα στην Ουκρανία

Ο πρώην ηγέτης της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποίησε το Ισραήλ να μην προμηθεύσει όπλα στην Ουκρανία, λέγοντας ότι οποιαδήποτε κίνηση για την ενίσχυση των δυνάμεων του Κιέβου θα έβλαπτε σοβαρά τους διμερείς δεσμούς.

"Το Ισραήλ φαίνεται να ετοιμάζεται να προμηθεύσει όπλα στο καθεστώς του Κιέβου. Μια πολύ απερίσκεπτη κίνηση. Θα κατέστρεφε όλες τις διμερείς σχέσεις μεταξύ των χωρών μας", ανέφερε ο πρώην Πρόεδρος και Πρωθυπουργός σε δήλωση στο Telegram.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE