Viral έγινε γυναίκα στο εξωτερικό: Μετά από 10 προσπάθειες κατάφερε να φτάσει η αντλία βενζίνης στο αυτοκίνητο

Viral έγινε γυναίκα στο εξωτερικό: Μετά από 10 προσπάθειες κατάφερε να φτάσει η αντλία βενζίνης στο αυτοκίνητο

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά… 10 προσπάθειες χρειάστηκαν για να γεμίσει το αυτοκίνητό της.

Viral έχει γίνει μία γυναίκα στο εξωτερικό, η οποία φαίνεται πως πήγε για πρώτη φορά στο βενζινάδικο για να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητό της.

Η νεαρή γυναίκα, αρχικά έχει παρκάρει μακριά το τζιπ της και η μάνικα της αντλίας δεν φτάνει. Δεν το κατανοεί όμως αυτό και φτάνει στο σημείο ακόμα να μετρήσει και… βηματάκια, όπως κάνουν οι διαιτητές στα φάουλ στο ποδόσφαιρο για να δει την απόσταση.

Στη συνέχεια κάνει τον γύρο του βενζινάδικου για να φέρει το αυτοκίνητο πιο κοντά, αλλά η τάπα του ρεζερβουάρ της είναι από την άλλη πλευρά, οπότε πρέπει να του αλλάξει φορά.

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά… 10 προσπάθειες χρειάστηκαν για να γεμίσει το αυτοκίνητό της. Δέκα, που φαίνονται στο βίντεο που τράβηξε άλλος πελάτης, γιατί για να έφτασε να τραβήξει βίντεο τις προσπάθειές της, προφανώς είχε κάνει αρκετές και πιο πριν.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE