Σφοδρές μάχες γύρω από τις πόλεις Σολεντάρ και Μπαχμούτ στο Ντονμπάς

Σφοδρές μάχες γύρω από τις πόλεις Σολεντάρ και Μπαχμούτ στο Ντονμπάς

Σφοδρές μάχες μαίνονται γύρω από δύο πόλεις στην περιφέρεια του Ντονμπάς στην Ουκρανία, τις πόλεις Σολεντάρ και Μπαχμούτ, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

"Οι κύριες εστίες μάχης στο Ντονμπάς είναι το Σολεντάρ και το Μπαχμούτ", δήλωσε ο Ζελένσκι στη νυκτερινή βιντεοσκοπημένη ομιλία του. "Πολύ σφοδρές μάχες μαίνονται εκεί".

Η πόλη Μπαχμούτ είναι ο επόμενος στόχος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην αργή προώθησή τους μέσω της περιφέρειας του Ντονμπάς από τότε που κατέλαβαν τις κύριες βιομηχανικές πόλεις Λισιτσάνσκ και Σιεβιεροντονέτσκ τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Η Σολεντάρ βρίσκεται ακριβώς βορείως της Μπαχμούτ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE