H Gigi Hadid λέει πως πάσχει από το σύνδρομο του απατεώνα - Τι εννοεί με αυτό;

H Gigi Hadid λέει πως πάσχει από το σύνδρομο του απατεώνα - Τι εννοεί με αυτό;

Παρά το γεγονός ότι είναι σουπερμόντελ, τηλεοπτική προσωπικότητα, μαμά και τώρα, ιδρύτρια της νέας της μάρκας Guest in Residence, η Gigi Hadid αισθάνεται ακόμα κατώτερη σε σύγκριση με τις συνομήλικές της.

Σε μια νέα συνέντευξή της, η Hadid παραδέχτηκε ότι μερικές φορές αμφιβάλλει για τις ικανότητές της στον τομέα της μόδας. «Έχω το σύνδρομο του απατεώνα όλη την ώρα», εξομολογήθηκε η Gigi φορώντας ένα κοστούμι σε λαδί και μπεζ, με λεπτή γραβάτα και στρογγυλά loafers. Αποκαλύπτοντας πώς ήταν να λανσάρεις μια επιχείρηση και να σχεδιάζεις ρούχα για πρώτη φορά, το μοντέλο πρόσθεσε: «Σκέφτηκα ότι το πιο αναμενόμενο για μένα θα ήταν να βγάλω κάτι που θα ήταν περισσότερο τύπου fast-fashion”. Αντίθετα, η Gigi επέλεξε ένα από τα πιο βιώσιμα υφάσματα, το κασμίρι, για το label της. «Έμοιαζε σαν το σωστό υλικό με το οποίο μπορούσα να παίξω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους που ήταν αληθινό για μένα, πιστό στο στυλ μου», είπε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE