Ραδιοφωνική παραγωγός προσπαθεί να αντιμετωπίσει την αραχνοφοβία - Λιποθύμησε live - Δείτε βίντεο

Ραδιοφωνική παραγωγός προσπαθεί να αντιμετωπίσει την αραχνοφοβία - Λιποθύμησε live - Δείτε βίντεο

Τρόμαξε κόσμο η ραδιοφωνική παραγωγός Erin Molan στην Αυστραλία, η οποία προσπάθησε να αντιμετωπίσει την αραχνοφοβία της, αλλά από τον φόβο της δεν τα κατάφερε και λιποθύμησε.

Στην ραδιοφωνική εκπομπή την οποία κάλυπταν και με εικόνα, πήγαν αράχνες με σκοπό να αντιμετωπίσουν τον φόβο τους, όσοι τρομάζουν ακόμα και στη θέα τους. Η Molan όμως άρχισε να μην αισθάνεται καλά, ακόμα και την ώρα που η διπλανή της (επίσης με αραχνοφοβία) κρατούσε μία αράχνη στην παλάμη της.

«Θα μας βάλουν αράχνες πάνω μας», είπε τρέμοντας, με τον άντρα που τις είχε να συνιστά να μείνουν ψύχραιμοι και να αναπνέουν.

Η Molan άρχισε να αναπνέει βαριά, μόνο και μόνο στη θέα της αράχνης, με τον υπεύθυνο να της λέει «μπορούμε να σταματήσουμε αν το θες. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις ασφαλής και άνετα». Το ίδιο της είπε και ο συνάδελφός της Hughesy.

Η Molan έδειχνε όμως αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τον φόβο της. Εκεί που συνέχισε να αναπνέει βαριά και να προσπαθεί να συνέλθει, ξαφνικά κατέρρευσε.

«Πρέπει να πάμε σε ένα διάλειμμα, πάμε σε ένα διάλειμμα, σίγουρα. Πρέπει να πάμε σε ένα διάλειμμα», είπε τρομοκρατημένος ο Hughesy, λέγοντας στη συνέχεια σε όλους να βγουν από το στούντιο.

Η Molan, μόλις συνήλθε ζήτησε συγγνώμη και αγκάλιασε την ακροατή, ενώ η ραδιοφωνική εκπομπή έκανε μία ανάρτηση λέγοντάς την γενναία που αντιμετώπισε τους φόβους της.

Δείτε βίντεο:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hughesy, Ed & Erin (@hughesyedanderin)

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE