Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Κατέρχομαι στις εκλογές με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας»

Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Κατέρχομαι στις εκλογές με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας»

«Στις εκλογές αυτές, κατέρχομαι ως ανεξάρτητος υποψήφιος. Ούτε ως συνεργάτης ούτε και ως δεκανίκι κανενός. Κατέρχομαι με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας και των ανθρώπων του», δήλωσε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Σε γραπτή δήλωσή του για τη δήλωση του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη στο Μέλαθρο Αγωνιστών, ο κ. Μαυρογιάννης είπε ότι κατέρχεται για αποκατάσταση της αξιοπιστίας μας, για την προσπάθεια επανένωσης και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών στην πολιτική και τους θεσμούς και βελτίωση της ποιότητας ζωής και για κάθαρση, επαναφορά της διαφάνειας και της λογοδοσίας.

"Αυτό το χρέος είναι και το μοναδικό που μου ασκεί επιρροή. Και κανένας άλλος. Χρέος για να υπηρετήσω την πραγματική, προοδευτική αλλαγή" , πρόσθεσε.

Η θητεία του Προέδρου Αναστασιάδη, λήγει τον Φεβρουάριο και δεν χωρούν υπονοούμενα και υποσχέσεις εξ ονόματος τρίτων, εκτός και αν αναφέρεται αποκλειστικά στους δύο συνεχιστές της πολιτικής του, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος είπε ότι η στήριξη του ιδίου "προς το ομολογουμένως θετικό έργο που επιτελεί το Μέλαθρον, είναι δεδομένη. Οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση είναι εκ του πονηρού".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE