ΠτΔ: «Όπως διαφαίνεται επόμενος Πρόεδρος θα είναι ένας εκ των συνεργατών μου»

ΠτΔ: «Όπως διαφαίνεται επόμενος Πρόεδρος θα είναι ένας εκ των συνεργατών μου»

«Θέλω να σας βεβαιώσω ότι ανεξάρτητα του ποιος θα είναι ο Πρόεδρος, δεδομένου ότι όπως διαφαίνεται θα είναι ένας εκ των τριών συνεργατών μου, θα έχω την επιρροή έτσι ώστε αυτή η αγάπη να μεταλαμπαδευτεί και να συνεχίσει κατά τον ίδιο τρόπο η κρατική συμπαράσταση», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδης.

Στον χαιρετισμό του στο φιλανθρωπικό δείπνο του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ, στην Παλώδια, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης διαβεβαίωσε ότι το Κράτος θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης, στο μέτρο πάντα των οικονομικών δυνατοτήτων του, ενώ θα υπάρχει συνεννόηση και με τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να διαγραφεί επί μακρόν μια ακόμα πιο δημιουργική διαδρομή για το Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

«Από τη δική μου πλευρά, -σημείωσε ο κ. Αναστασιάδης-, θέλω να σας βεβαιώσω ότι μέχρι το τέλος της θητείας μου, αλλά και μετά, ως απλός πολίτης, θα είμαι πάντα ένας πιστός συμπαραστάτης, όπως υπήρξα όλα τα χρόνια που βρίσκομαι στην πολιτική.

Και για να ενθαρρύνω - βρισκόμαστε στο τέλος του οικονομικού έτους, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι εύκολες οι υποσχέσεις ή οι διακηρύξεις - θα ήθελα να συνεισφέρω από πλευράς της Προεδρίας το ποσό των 10.000 ευρώ καλώντας όλους όσοι μέχρι σήμερα το στηρίζουν γενναιόδωρα να συνεχίσουν αυτή την αφειδώλευτη και ανιδιοτελή προσφορά τους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE