Τέσσερα πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο - Ο ένας διασωληνωμένος

Τέσσερα πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο - Ο ένας διασωληνωμένος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου στη Λάρνακα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 07:30 το πρωί όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Στο ένα από τα οχήματα επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα τα οποία τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Ο ένας από τους τέσσερις βρίσκεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι τρεις νοσηλεύονται με ελαφρά τραύματα.

Μέλη της Αστυνομίας διενεργούν εξετάσεις στο σημείο για να διαφανούν οι ακριβής συνθήκες που σημειώθηκε το τροχαίο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE