Πτώμα στο ΓΝ Λεμεσού: Διακόπηκε η νεκροτομή – Δεν βρήκαν ακόμη απαντήσεις

Πτώμα στο ΓΝ Λεμεσού: Διακόπηκε η νεκροτομή – Δεν βρήκαν ακόμη απαντήσεις

Θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα η εξέταση της σορού που εντοπίστηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η εξέταση η οποία κράτησε πολλές ώρες και διενεργείται από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Ορθόδοξο Ορθοδόξου και ανθρωπολόγο διακόπηκε αφού δεν έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις. Στο παρόν στάδιο η Αστυνομία δεν έχει πληροφορίες για το πότε θα επαναρχίσει η εξέταση.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι η Αστυνομία αναμένει τις απαντήσεις που χρειάζεται ώστε να προχωρήσει στη διερεύνηση άμεσα.

«Αναμένουμε απαντήσεις. Κάποιες απαντήσεις θα τις έχουμε άμεσα από τη νενομισμένη νεκροτομή που πραγματοποιείται σήμερα. Για κάποιες απαντήσεις θα χρειαστεί χρόνος όπως για παράδειγμα η ταυτοποίηση του ανθρώπινου σκελετού που θα χρειαστεί να ληφθούν δείγματα για να ταυτοποιηθούν με την μέθοδο του DNA», είπε συγκεκριμένα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.