Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Πυροβόλησαν υπαλλήλους της Μονάδας Φωτοεπισήμανσης

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Πυροβόλησαν υπαλλήλους της Μονάδας Φωτοεπισήμανσης

Απόπειρα φόνου εναντίον δύο υπαλλήλων της Μονάδας Φωτοεπισήμανσης διαπράχθηκε γύρω στις 11.35 το βράδυ χθες, όταν αυτοί βρίσκονταν εν ώρα υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, ενώ τα πιο πάνω πρόσωπα ηλικίας 44 και 32 ετών βρίσκονταν εντός του σταθμευμένου τους οχήματος, σε υπηρεσία για έλεγχο τροχαίων παραβάσεων μέσω του συστήματος Φωτοεπισήμανσης στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας, άκουσαν δύο δυνατούς κρότους ενώ ταυτόχρονα θρυμματίστηκε το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού του εν λόγω οχήματος.

Ο 44χρονος εκκίνησε αμέσως το όχημα και κατευθύνθηκε προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αφού τόσο αυτός όσο και ο 32χρονος συνοδηγός έφεραν τραύματα στο πίσω μέρος της κεφαλής τους.

Οι δύο άντρες εξετάστηκαν από τον επι καθήκοντι ιατρό και διαπιστώθηκε ότι και οι δύο έφεραν εκδορές στο κεφάλι. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο αυτοκίνητο, εκ πρώτης όψεως φαίνεται να φέρει σημάδια από κυνηγετικό όπλο.

Η σκηνή αποκλείστηκε ενώ το όχημα μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας που διερευνά την υπόθεση, για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.        

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE