Σοκ στη Βρετανία: Άνδρες κατηγορούνται πως βίαζαν και εξέδιδαν μια 13χρονη στο Μπράντφορντ

Σοκ στη Βρετανία: Άνδρες κατηγορούνται πως βίαζαν και εξέδιδαν μια 13χρονη στο Μπράντφορντ

Μια φρικιαστική υπόθεση βιασμού ανήλικης, η οποία θυμίζει σε πολλά την ιστορία με τη 12χρονη στα Σεπόλια που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την ελληνική κοινή γνώμη, αποκαλύφθηκε στη Βρετανία. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες σε 24 άνδρες ηλικίας από 32 ως 63 ετών για βιασμό, εξώθηση σε πορνεία και σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος μιας 13χρονης κοπέλας.


Συγκεκριμένα, η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ αναφέρει σε ενημέρωσή της, ότι η έρευνά της για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος παιδιών που δεν είναι πρόσφατες στην πόλη, οδήγησε δεκάδες ύποπτους άνδρες να εμφανιστούν ενώπιον της δικαιοσύνης αυτό τον μήνα. 

Αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, οι 24 άνδρες κατηγορούνται για αδικήματα που αφορούν ένα κορίτσι και φέρονται να έχουν λάβει χώρα στην περιοχή του Μπράντφορντ, μεταξύ 2007 και 2011.

Οι κατηγορίες αφορούν για αδικήματα που περιλαμβάνουν βιασμό παιδιού ηλικίας 13-15 ετών, συνωμοσία για βιασμό και εξώθηση σε πορνεία παιδιού ηλικίας 13-17 ετών.

Πέντε άνδρες εμφανίστηκαν στο δικαστήριο του Μπράντφορντ στις 14 Σεπτεμβρίου, άλλοι πέντε στις 21 Σεπτεμβρίου, έξι στις 23 Σεπτεμβρίου και επτά στις 30 του ίδιου μήνα.

Την περασμένη εβδομάδα ένας 35χρονος, έγινε το 24ο άτομο που εμφανίστηκε στο ίδιο δικαστήριο την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, αφού κατηγορήθηκε για βιασμό παιδιού ηλικίας 13-15 ετών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE